Om BabyNätet

Linda & Adam

Jag som står bakom denna sidan heter Linda, ensamstående mamma till Adam som föddes oktober -99. Då jag var gravid och var som mest uttråkad bestämde jag mig för att lära mig hur man gör en hemsida på nätet. Detta är den första hemsidan jag gjort, så jag är inget proffs på att göra hemsidor. Men ju mer jag lär mig efter hand desto bättre hoppas jag den blir. Hur som helst hoppas jag att ni ska kunna hitta något här som är läsvärt.

Då jag var gravid plöjde jag igenom mängder med böcker om barn, graviditet och förlossningar. Många böckerna var på engelska och en del av all fakta på dessa sidor kommer ur de böckerna. Men fakta från böcker och tidningar kombineras även med tips och råd jag fått från min barnmorska samt amningshjälpen.

Jag är ingen s k expert vad gäller barn, graviditeter och förlossningar, men en del erfarenheter har man ju fått genom åren. Dels har jag själv varit gravid, men så jobbar jag även på förskola/ fritids med barn i åldrarna 1-8 år, så barn är en del av min vardag.
Jag har även varit i USA ett par år och jobbat som au pair där. Det var väldigt skoj och lärorikt och är något jag kan varmt rekommendera till alla som inte riktigt vet vad de vill göra efter gymnasiet. Som au pair fick jag erfarenhet av många saker vad gäller barn, såväl trotsiga treåringar som baby med kolik samt skolbarn.

Jag får en hel del mail till sidan med synpunkter om både det ena och andra. Tyvärr är ju resurserna ganska små eftersom jag gör sidan helt på min fritid. Jag läser dock igenom alla mail jag får och jag försöker svara på så många jag hinner med, men tyvärr blir det inte riktigt alla.
Men jag uppskattar all kritik jag får, såväl positiv som negativ och tar tacksamt emot tips från er besökare. Rader i gästboken är också jätteskoj att läsa och där kan ni ju samtidigt passa på att få kontakt med andra gravida eller småbarnsföräldrar.

Hoppas ni står ut med reklamen som finns på sidan. Jag skulle förstås helst vilja ha sidan på något ställe där man slipper reklam, men då kostar det ju tyvärr pengar och det har jag inte råd med just nu.

Har ni frågor eller synpunkter om något är det bara att maila!

Vill ni se hemsidan jag gjort åt min lille busbebbe Adam så klicka här!